Sitemap     Golf Box

Juniorerne

Godt kammeratskab og sjov træning, kendetegner vores ungdomsafdeling i Frederikshavns Golfklub.

Kom og prøv kræfter med golfsporten og mød mange nye kammerater.
Træning hver fredag fra 16.00 - 17.00.

Opstart for øvede/letøvede juniorspillere:
Tirsdagsholdene starter op i uge 14, yderligere tidspunkt følger snarest.

Følg juniorafdelingen på Facebook:

Kontakt en fra juniorudvalget

08.06.2016
Stjernegolf i Himmerland:
Vejrguderne viste sig fra deres bedste side, da en perlerække af landets bedste sportsfolk, skuespillere og tv-stjerner, i dagene den 3. og 4. juni dystede om titlen som Danmarks uofficielle golfmester på Himmerland Golf og Spa Resort.

65 juniorer fra hele landet dystede fredag eftermiddag i deres egen Stjernegolf turnering, som er finalen i Dansk Golf Unions største juniorturnering. Jeppe Schepler vandt B drengerækken fra Frederikshavn med hele 30 point på ni huller, og kom derfra med store klapsalver - fantastisk runde af Jeppe.
Traditionen tro fik de unge spillere en ekstra oplevelse med hjem, da de om lørdagen var caddie for stjernerne. Udover at hjælpe stjernerne med alt det praktiske, gav de unge caddier også gode råd på banen, det var en stor oplevelse for de unge spillere.

Lidt billeder fra Himmerland:

Øvrige billeder:

Græshopperne 2015

Ryder Cup 2015

Frederikshavn Golf Klub | Oddervej 60, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: 98 43 55 88 | kontakt@fhgk.dk