Tip en ven     Sitemap     Golf Box

Golfbanen

Frederikshavn Golf Klubs bane er beliggende på Lerbæk Hovedgårds arealer i byens nordlige udkant. Den er anlagt i meget smukke omgivelser med løvskov, mange søer og store træer og må derfor betegnes som parkbane, om end der er enkelte åbne huller, hvor nordvestenvinden kan være meget i spil. Terrænet er fladt og derfor let at gå.

Klubhuset er udstyret med alle faciliteter inklusiv restaurant med stor terrasse og træningsmulighederne er gode på såvel par-3 bane som drivingrange, indspilsgreen og de 2 puttinggreens.

Drivingrangen er åben:  Man: 8-20 · Tir - Lør: 7-20 · Søn 7-16

Banen er en arkitektonisk perle med flotte greens og mange spændende huller, som næsten alle skal spilles med omtanke på grund af de omliggende søer.
Frederikshavn Golf Klub | Oddervej 60, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: 98 43 55 88 | kontakt@fhgk.dk