Tip en ven     Sitemap     Golf Box

Password

18.11.2014
Proshoppens åbningstider i uge 48
På grund af deltagelse i medlemsrejse til Spanien har proshoppen begrænset åbningstid i uge 48:
Onsdag 10-14
Lørdag 10-14

Herefter er proshoppen åben
onsdag og torsdag 10-14 samt lørdag 10-14

13.11.2014
Handicapreguleringen ophører
Denne weekend er sidste chance for at gå en EDS runde i FGK i år.
Mandag den 17/11 er det slut for i år, men man vil fortsat kunne aflevere scorekort fra andre danske og udenlandske baner, hvor der spilles med handicapregulering.
Handicapudvalget

12.11.2014
Banen er åben
Læs mere om greenkeepernes planer for de næste uger her
Tag fortsat hensyn til banen og andre spillere ved at rette nedslagsmærker op og lægge turf på plads. Det er vigtigt i denne tid hvor banen er blød.

02.11.2014
Standerstrygning i Frederikshavn Golf Klub
94 deltagere havde tilmeldt sig den udsatte standerstrygningsmatch, årets sidste officielle turnering. Efter turneringen var der suppe og præmieoverrækkelse og i formandens fravær talte bestyrelsesmedlem Mogens Damm inden der blev råbt hurra og flaget blev strøget.
Matchen blev afviklet på en våd og tung men ellers meget fin bane i dejligt vejr.

Vinderne i standerstrygningsmatchen 2014 (foto Johnny Kongsø)

26.10.2014
Nye åbningstider i proshop og bistro
Se ændrede åbningstider for proshop og bistro pr. 3. november her

19.10.2014
Varmt tillykke til Daisy og Lucas!!
Selv om banen er lukket og det har regnet, har weekenden alligevel budt på gode nyheder for golfinteresserede i Frederikshavn. Frederikshavn Golf Klubs største profiler de sidste mange år Lucas Bjerregaard og Daisy Nielsen sikrede sig i weekenden deres nærmeste fremtid som professionelle golfspillere.
Daisy Nielsen sikrede sig med en sejr i LET Access turneringen at hun næste år er medlem af Ladies European Tour (LET) og Lucas fik med en topplacering som nr. 5 i Hong Kong så godt som garanti for at han næste år igen er fast medlem af European Tour.

Frederikshavn Golf Klub ønsker begge tillykke med de flotte resultater.

01.10.2014
Made in Denmark 2015
Den 1. oktober starter tilmeldingen for frivillige til Made in Denmark 2015. Der skal benyttes et uspecificeret antal frivillige til 1. hul, samt til ekstra opgaver beskrevet i vedlagt dokument
Tilmeldingen foregår via Golfbox under Klubturnering, hvor der skal vælges ”Tilmelding til MID 2015 Frederikshavn”.
Der vil ske en udvælgelse blandt tilmeldingerne efter at tilmeldingen er afsluttet den 1. marts 2015.
Johnny Kongsø

01.10.2014
Lukning af driving-range
På grund af klipning af driving-range og mørkere tider vil rangen være lukket hver tirsdag fra kl. 17.00 - onsdag morgen kl. 09.30.
Philip Larsen

25.09.2014
Jagt på banen
Frederikshavn Golf Bane og alle træningsfaciliteter vil være lukket på følgende datoer hvor der afholdes jagt på banen:

Tirsdag den 25. nov. 2014 mellem kl. 07:00 – 12:00

19.09.2014

Parkeringspladsen
Mandag den 22. og tirsdag den 23. september renoveres parkeringspladsen. Arbejdet vil give nogle gener de to dage, som vi håber på overbærenhed for.
Den vestlige del af pladsen vil blive afspærret mandag og den østlige om tirsdagen. Mangler du en P-plads, så kør hen mod maskinhuset for at parkere. Tag hensyn til at der kommer flere end dig, når du parkerer.

Du kan læse mere om projektet her og se en skitse over planerne her

14.07.2014
Lejeforbedring på 6. og 14. hul
Fra tirsdag den 15. juli ophører lejeforbedringen på 14. hul. Lejeforbedringen på 6. hul fortsætter indtil videre.

Bemærk venligst at Frederikshavn Golf Klub har fået ny mailadresse:

Gik du glip af nogle nyheder?
Så find dem her i Nyhedsarkivet

Sekretariatet

Sekretariatet har åbent alle hverdage mellem kl. 9 - 13

Nyt fra bestyrelsen

Referat fra bestyrelsesmødet 28.10.2014.

Tjen penge til golfklubben gennem foreningsEL

Læs mere her

Frederikshavn Golf Klub | Oddervej 60, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: 98 43 55 88 | kontakt@fhgk.dk