Tip en ven     Sitemap     Golf Box

20.10.2014
BANEN ER LUKKET
- seneste opdatering

Banen er stadig lukket. Bagni er på de fleste huller meget våd. Forni håber vi at kunne åbne fra torsdag, da der p.t. er to uspillelige huller. Igen må vi sætte vores lid til en god vejrudsigt.
Baneudvalgsformanden

Se billeder af oversvømmelserne taget fredag formiddag her

19.10.2014
Varmt tillykke til Daisy og Lucas!!
Selv om banen er lukket og det har regnet, har weekenden alligevel budt på gode nyheder for golfinteresserede i Frederikshavn. Frederikshavn Golf Klubs største profiler de sidste mange år Lucas Bjerregaard og Daisy Nielsen sikrede sig i weekenden deres nærmeste fremtid som professionelle golfspillere.

Daisy Nielsen sikrede sig med en sejr i LET Access turneringen at hun næste år er medlem af Ladies European Tour (LET) og Lucas fik med en topplacering som nr. 5 i Hong Kong så godt som garanti for at han næste år igen er fast medlem af European Tour.
Frederikshavn Golf Klub ønsker begge tillykke med de flotte resultater.

16.10.2014
Åbningstider i proshoppen
På grund af banelukning vil shoppen være lukket torsdag og fredag. Lørdag og søndag vil der være åbent fra 10,00 til 14,00.

Tirsdag er vi på messe og shoppen er derfor lukket hele dagen. Vi træffes på tlf 98 43 55 88 i hele ovennævnte periode.

Philip Larsen
Frederikshavn Proshop og Golf Academy

06.10.2014
Standerstrygning
Tilmeldingen til årets sidste turnering er nu åbnet.
Sidste tilmelding den 23. oktober.

01.10.2014
Made in Denmark 2015
Den 1. oktober starter tilmeldingen for frivillige til Made in Denmark 2015. Der skal benyttes et uspecificeret antal frivillige til 1. hul, samt til ekstra opgaver beskrevet i vedlagt dokument.
Tilmeldingen foregår via Golfbox under Klubturnering, hvor der skal vælges ”Tilmelding til MID 2015 Frederikshavn”.
Der vil ske en udvælgelse blandt tilmeldingerne efter at tilmeldingen er afsluttet den 1. marts 2015.
Johnny Kongsø

01.10.2014
Lukning af driving-range
På grund af klipning af driving-range og mørkere tider vil rangen være lukket hver tirsdag fra kl. 17.00 - onsdag morgen kl. 09.30.
Philip Larsen

28.09.2014
Tak til vore sponsorer!
Søndag d. 28.09.2014 afholdt Frederikshavn Golf Klub en sponsorturnering som tak for den indsats og de bidrag vores sponsorer yder. 71 inviterede spillere fra sposorer til repræsentanter for klubben og de forskellige udvalg var mødt op fra morgenstunden til morgenkaffe og en golfturnering med masser af præmier.

Vejret var med turneringen og stemningen var fin, også ved den efterfølgende buffet og præmieoverrækkelse. Kim Reese fra sponsorudvalget og klubbens formand Tore Vedelsdal takkede varmt sponsorerne, som golfklubben ikke kan undvære.

25.09.2014
Jagt på banen
Frederikshavn Golf Bane og alle træningsfaciliteter vil være lukket på følgende datoer hvor der afholdes jagt på banen:
Tirsdag den 7. okt. 2014 mellem kl. 07:00 – 12:00
Tirsdag den 28. okt. 2014 mellem kl. 07:00 – 12:00
Tirsdag den 11. nov. 2014 mellem kl. 07:00 – 12:00
Tirsdag den 25. nov. 2014 mellem kl. 07:00 – 12:00

23.09.2014
Klubhusets forrum
Som en forsøgordning er møblerne flyttet væk fra forrummet, bl.a. for at give plads til proshop-aktiviteter.
De vil blive sat tilbage efter standerstrygning.
Husudvalget

19.09.2014
Parkeringspladsen
Mandag den 22. og tirsdag den 23. september renoveres parkeringspladsen. Arbejdet vil give nogle gener de to dage, som vi håber på overbærenhed for.
Den vestlige del af pladsen vil blive afspærret mandag og den østlige om tirsdagen. Mangler du en P-plads, så kør hen mod maskinhuset for at parkere. Tag hensyn til at der kommer flere end dig, når du parkerer.

Du kan læse mere om projektet her og se en skitse over planerne her

10.09.2014
Omklædningsrum
Husudvalget er ved at lave en opfriskning af vore omklædningsrum, hvilket medfører lidt uorden. Vi beder brugerne have forståelse herfor.
Husudvalget

27.08.2014
Husk at rette nedslagsmærker op!
Medlemmer såvel som gæster opfordres til at huske at rette nedslagsmærker op på greens. Det er altid vigtigt, men i disse dage hvor greens er lidt bløde er det særligt vigtigt ikke at forlade greens uden at have rettet et elller flere nedslagsmærker op og i det hele taget vise omsorg for banen. Til gavn og glæde for os alle.

14.07.2014
Lejeforbedring på 6. og 14. hul
Fra tirsdag den 15. juli ophører lejeforbedringen på 14. hul. Lejeforbedringen på 6. hul fortsætter indtil videre.

Bemærk venligst at Frederikshavn Golf Klub har fået ny mailadresse:

Gik du glip af nogle nyheder?
Så find dem her i Nyhedsarkivet

Sekretariatet

Sekretariatet har åbent alle hverdage mellem kl. 9 - 13

OBS: Så længe banen er lukket er sekretariatet også lukket. Der udføres sponsorarbejde i perioden.

Nyt fra bestyrelsen

Referat fra bestyrelsesmødet 30.09.2014.

Tjen penge til golfklubben gennem foreningsEL

Læs mere her

Frederikshavn Golf Klub | Oddervej 60, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: 98 43 55 88 | kontakt@fhgk.dk