Tip en ven     Sitemap     Golf Box

Password

30.08.2015
Puk vinder DM i slagspil

Puk Lyng Thomsen fortsætter det superflotte spil og satte i dag kronen på værket ved at vinde DM i slagspil.
Puk gik sidste runde i fantastiske 63 slag (-8) og vandt turneringen hele 8 slag foran Line Toft Hansen fra Gilleleje.
Stort tillykke fra Elite og FGK med mesterskabet

27.08.2015
Banens Turnering 2015
Vi skal igen afholde Banens Turnering – SØNDAG den 6. september, hvor vores greenkeepere får muligheden for at få deres ”hævn” med lidt pjat under turneringen. Læs mere her!

24.08.2015
Klubmesterskaber 2015
Tilmelding til årets klubmesterskaber er åbnet. Mesterskaberne afvikles i dagene 19.-20. september. I forbindelse med tilmeldingen skal man godkende, at man har læst de ekstra turneringsbetingelser som findes her, nederst på siden.
Tilmeldingen lukker 17. september kl. 12:00. Der accepteres ikke tilmeldinger efter denne dato.
Turneringsudvalget

21.08.2015
Lejeforbedring slut
Fra lørdag den 22. august ophører lejeforbedring på hul 6 og 14.
Baneudvalget

18.08.2015
Markeringspæle på banen
Der er nu sat pæle på banen til markering af vintergreens. Arbejdet med klargøring af vintergreens starter nu. De første pæle vil snarest blive udskiftet med blå pæle med sort top for at markere spilforbud, hvor vintergreens etableres.

VIDEO af Frederikshavn golfbane
Her kan man se hvordan samtlige huller på Frederikshavns Golf Klubs bane tager sig ud fra en drone. Se den her!

20.06.2015
Vedrørende EDS (Ekstra Dags Score)
Der er åbenbart lidt tvivl om, hvordan og hvornår man kan blive handicapreguleret med en EDS-runde.
Man kan gå to EDS runder pr. kalenderuge mandag til søndag. Når man skal gå en EDS runde, skal man informere sin markør om det på 1. teested. En EDS runde der besluttes på 18. hul er ugyldig, og det betragtes som at snyde at indberette en sådan. Man kan udover EDS, blive reguleret hvis man deltager i tællende turneringer eller i godkendte klubber-i-klubben i Frederikshavn Golf Klub.
Handicapudvalget

17.06.2015
Indspil på par 3- banen
Bestyrelsen har på sit møde den 16.06. 2015 valgt at ophæve forbuddet mod indspil på par 3 banen, indtil videre som prøveordning. Bruger man par 3- banen til at øve indspil skal man naturligvis tage hensyn til banen og ikke mindst lukke spillere igennem der er i gang med en runde
Bestyrelsen.

Bemærk venligst at Frederikshavn Golf Klub har fået ny mailadresse:

Gik du glip af nogle nyheder?
Så find dem her i Nyhedsarkivet

Sekretariatet

Sekretariatet har åbent alle hverdage mellem kl. 9 - 13

Nyt fra bestyrelsen