Tip en ven     Sitemap     Golf Box

Password

10.09.2014
Omklædningsrum
Husudvalget er ved at lave en opfriskning af vore omklædningsrum, hvilket medfører lidt uorden. Vi beder brugerne have forståelse herfor.

Husudvalget

02.09.2014

Blev banerekorden slået?
I weekenden blev der afholdt AON juniorranglisteturnering på FGKs bane med nogle af landets bedste juniorer. Hvordan gik det så? Læs lidt mere om det her og her

27.08.2014
Husk at rette nedslagsmærker op!
Medlemmer såvel som gæster opfordres til at huske at rette nedslagsmærker op på greens. Det er altid vigtigt, men i disse dage hvor greens er lidt bløde er det særligt vigtigt ikke at forlade greens uden at have rettet et elller flere nedslagsmærker op og i det hele taget vise omsorg for banen. Til gavn og glæde for os alle.

14.07.2014
Tur til Costa de Almeria
Tag med Frederikshavn Golf Klub og Bravo Tours til Costa de Almeria – Spaniens Golfmekka – og nyd den spanske sensommer i September til en uges golf sammen med andre klubmedlemmer.

14.07.2014
Lejeforbedring på 6. og 14. hul
Fra tirsdag den 15. juli ophører lejeforbedringen på 14. hul. Lejeforbedringen på 6. hul fortsætter indtil videre.

28.06.2014
FGK-spiller til Japan
DGU meddeler at Frederikshavns elitespiller Mads Lykke Nielsen er blevet udtaget til VM i golf for fysisk handicappede i Japan fra den 28/9-3/10 sammen med 4 andre spillere.. Der skal spilles om holdmesterskab såvel som om individuelt mesterskab. Vi ønsker Mads held og lykke og god rejse.

Bemærk venligst at Frederikshavn Golf Klub har fået ny mailadresse:

Gik du glip af nogle nyheder?
Så find dem her i Nyhedsarkivet

Sekretariatet

Sekretariatet har åbent alle hverdage mellem kl. 9 - 13

Nyt fra bestyrelsen

Referat fra bestyrelsesmødet 26.08.2014.

Tjen penge til golfklubben gennem foreningsEL

Læs mere her

Frederikshavn Golf Klub | Oddervej 60, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: 98 43 55 88 | kontakt@fhgk.dk