Tip en ven     Sitemap   Golf Box

Password

16.04.2014
Demodag lørdag den 19. april
Vi starter kl. 10 og slutter kl. 14. Vi får besøg af Cleveland, Callaway, Ping, Taylor Made og Titleist. Kom og se og prøv alle nyhederne!

15.04.2014
Handicapregulering
Banens vækst er nu godt i gang. Det forventes, at der kan klippes to gange i næste uge, og når huller og teesteder er på plads, så banen har sin rette længde, åbnes der for handicapreguleringen, forventelig lørdag efter påske, den 26. april.
Handicapudvalget

12.04.2014
Driving range
Vi er i tiden ved at etablere nye target greens på driving range. De target greens vi havde på driving range var ikke gode nok. Derfor har vi undersøgt hvordan sådanne greens kunne laves, så de både er smarte og praktiske. De bliver bygget op i træ, og derefter beklædt med kunstgræs. Nordjyske medier har været så flinke at sponsere materialerne til dette projekt.

Phillip Larsen

09.04.2014

Kræftens Bekæmpelse
Der er nu åbnet for tilmelding til næste turnering: Lørdag d. 26. april 2014 ” Kræftens Bekæmpelse”.
Vi håber du har lyst til at tilmelde dig denne turnering?
"Slå et Slag" er en velgørenhedsturnering til fordel for Ditliv, for Kræftens Bekæmpelse. Ditliv er et rådgivningstilbud til kræftramte og deres pårørende.
Matchfee kr. 100,- går ubeskåret til Ditliv/Kræftens Bekæmpelse.

Derudover tilbyder vi følgende forplejningspakke, fra Christina i Bistroen, til deltagende medlemmer:

• Morgenbuffet
  • Snack-pakke til runden
  • Frokostbuffet

Samlet forplejningspakke kr. 160,- pr. deltager. Tilmelding via Golfbox tilmeldingen.
Turneringsudvalget

06.04.2014
Frost på banen

Baneudvalget og bestyrelsen har i et fællesmøde drøftet hvordan vi bedst sikrer en god bane i denne tid med meget skiftende temperaturer og mulighed for nattefrost samtidig med at medlemmerne kender deres spillemuligheder. Greens må ikke benyttes i frost, og derfor vil der i fremtiden på dage med udsigt til nattefrost være lukket for tider før 09,30 i Golfbox . Hvis der så alligevel ikke bliver nattefrost og der derfor godt kan spilles tidligere, bliver der mulighed for dette med brug af boldrende.
Denne praksis vil sikre at medlemmerne ikke går forgæves til en lukket bane. Vi håber på forståelse og opbakning til denne beslutning.

06.04.2014
Spil før kl. 07,00
Ifølge Golfbox åbnes der først op for spillet på Frederikshavn Golfklubs bane kl 07,00. Årsagen til dette er at greenkeeperne skal have mulighed for at arbejde uhindret indtil dette tidspunkt. Vi stiller større og større krav til greenkeepernes effektivitet, så kan det ikke nytte at vi lægger hindringer i vejen samtidig. Vi opfordrer til at medlemmerne respekterer dette.

03.04.2014
Lejeforbedring
Der hersker åbenbart tvivl om vi spiller med lejeforbedring - det gør vi indtil andet meddeles. Lokalregelen er opsat ved betalingsautomaten.

En bold, der ligger på noget tætklippet areal "Through the Green", må løftes uden straf og renses. Før bolden løftes, skal spilleren markere dens position. Efter at have løftet bolden må spilleren placere den på et sted inden for et scorekort fra og ikke nærmere hullet, end hvor den oprindeligt lå, som ikke er i en hazard eller på en green.
Handicapudvalget

28.03.2014
Banen er åben til sommergreens

Bemærk venligst at Frederikshavn Golf Klub har fået ny mailadresse:

Gik du glip af nogle nyheder?
Så find dem her i Nyhedsarkivet

Sekretariatet

Sekretariatet har åbent alle hverdage mellem kl. 9 - 13

Nyt fra bestyrelsen

20.01.2014
Nyt fra bestyrelsen i januar 2014.

Tjen penge til golfklubben gennem foreningsEL

Læs mere her

Frederikshavn Golf Klub | Oddervej 60, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: 98 43 55 88 | kontakt@fhgk.dk